Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 51 (15 t/m 21 december)

Maandag
harissastoof met wortel, prei, kikkererwten en feta
quinoa met amandelen en rozijnen
frisse salade

Dinsdag
preigratin met linzen en feta
aardappeltjes uit de oven met citroen-mayonaise
wortel-zuurkool salade met boekweit, groene salade

Woensdag
curry met oesterzwam, kikkererwten en broccoli
rijst, bladerdeeghapje met geitenkaas en uienchutney
frisse salade

Donderdag
linzenstoof met miso, wortel en peterselie
bladerdeeg gevuld met zuurkool, mosterd en oude kaas
salade met veldsla

Vrijdag
geroosterde knolselderij, pompoen, walnoten
boterbonenpuree, fritters met kool, citroenmayonaise
winterposteleinsalade

Zaterdag
gepofte zoete aardappel met chili, ahorn en tahin-miso-boter
zwarte bonenstoof, ingelegde rode kool
groene salade