Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 24 (9 t/m 15 juni)

Maandag
gesmoorde venkel in tomatensaus met olijven
orzo met spinazie, tomaat en yoghurt
gemengde salade

Dinsdag
geroosterde bloemkool met tahin-miso saus
couscous met erwtjes, kruiden, amandelen, rozijnen en feta
gemengde salade

Woensdag
quinoa met bieten, rozijnen en noten
bladerdeeg met geitenkaas en rabarberchutney
groene salade

Donderdag
wortel-kikkererwtenburgertjes met basilicum-fetapesto
platbrood, geroosterde bospeen
bonen met verse kruiden en rode bosui, frisse salade

Vrijdag
geroosterde venkel met citroen-venkelzaadgremolata
plaattaart met geroosterde tomaten, dragon en crème fraîche
gemengde salade

Zaterdag
aubergine-tomaten-limabonencurry
basmatirijst, koriander, gember-komkommer
groene salade