Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 44 (27 oktober t/m 2 november)

Maandag
zoete aardappelcurry met wortel, kikkererwten en palmkool
rijst, ingelegde raapjes
groene salade

Dinsdag
gebakken rijst met prei, raapstelen en kimchi
courgette met knoflook-chili-sojasaus, tempeh crumble met pinda-sambalsaus
gemengde salade

Woensdag
patatas e verduras bravas met pittige aioli
gerookte tofu, geroosterde tomaten
groene salade

Donderdag
lasagne met pompoen, linzen en blauwe kaas
venkelsalade met citroen
groene salade met radicchio

Vrijdag
geroosterde za’atar pompoen met gekruide kikkererwten, dadel, dille en tomaat
flatbread, yoghurt-kruidensausje
komkommersalade met witte kool en peterselie

Zaterdag
gnocchi met pompoensaus, knoflook-salieboter en blauwe kaas
citroen-spruitjes
groene salade